IMG_7571

Så här går det till

Beställning och betalning
När vi har tagit emot beställningen skickar vi er ett hyreskontrakt via e-post med uppgifter om internetbetalning. Vid mottagandet av hyreskontraktet görs den 1:a inbetalningen som motsvarar 25% av hyresbeloppet. Den ska betalas in senast 1 vecka efter beställningen av vistelsen. Restbeloppet (2:a inbetalningen) betalas senast 60 dagar (2 månader) innan ankomstdatumet. Vid beställning mindre än två månader före ankomst inbetalas hela hyran på en gång. Nycklarna hämtas på plats i Rians eller skickas till er via post i god tid innan avresa.

Avbokningsregler
Vid avbokning mer än 60 dagar före ankomst betalas en reservationsavgift på 150 Eur/vecka, resten av förskottsbetalningen betalas tillbaka.Vid avbokning mellan 60 och 15 dagar före ankomst betalas 50% av hyran tillbaka. Om avbokning görs mindre än 15 dagar före ankomstdagen betalas inget tillbaka.Vi erbjuder inte något avbeställningsskydd, hyresgästen ansvarar själv för eventuella reseförsäkringar.

I hyran ingår/ingår inte
Hyra av lakan och dusch- och strandhanddukar 15 Eur/person och vistelse. Slutstädning är inkluderat i priset men gästerna ansvarar själva för diskning, tömning av diskmaskinen och rengöring av kyl/frys och grill vid avresa, inklusive slänga soporna på sopstationen. Den dagliga rengöringen utförs av hyresgästen, städartiklar finns i huset.

Ankomsttid och avresetid
Uthyrningen sker lördag till lördag och ankomst efter 15.00 och avresa senast 10.00. På så sätt har vi några timmar på oss att ta hand om tvätt och städning.

 

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan gör du genom att fylla i formuläret här.

Kontaktuppgifter:
Victoria & Mikael Garney
2, Traverse Centrale
83560 Rians

Bergsgatan 8
972 42 Luleå

Tel: +46 (0)70 655 00 47
E-post: info@maisongarney.com

Följ oss på Facebook