om_maison_garney

Det finns en historia

IMG_3790_690Glada och med champagneflaskan i högsta hugg går vi in i vårt hus för första gången (10 oktober 2014).

Historien började 1998 när jag (Victoria) semestrade i Rians för första gången. Jag fastnade för byn och området direkt och återvände därför året därpå. Några månader efter andra besöket bestämde jag mig för att flytta till Provence. I början bodde jag i Aix-en-Provence och läste franska på universitetet men efter ett drygt halvår flyttade jag till Rians. Jag köpte hus, renoverade, började jobba på Chateau Vigneaure och drev även mitt eget företag ”Discover Provence” på sidan om.

2008 bestämde jag mig för att flytta hem till Luleå igen. Innan flyttlasset skulle gå fick jag av en slump kontakt med (min nuvarande man) Micke som erbjöd sig att komma och hjälpa till med flytten samt hålla mig sällskap på vägarna upp från Rians till Luleå. Så blev det och det tog inte lång tid förrän Micke blev frankofil… Efter denna dag har han aldrig slutat prata om drömmen om ett hus i Provence.

Och så blev det. Han fick sin vilja igenom. Nu återvänder vi till Rians, dock inte för gott. Inte än i alla fall.

/ Victoria och Micke

 

Referenser

Victoria presenterade ett helt nytt Provence för oss!! Ett Provence med en personlig historia, vi fick lära oss om en kultur vi inte skulle hittat utan henne. Rians är verkligen hjärtat av Provence, en miljö som inbjuder till att utforska och upptäcka det ljuva livet av det genuina Frankrike. Byn är MAGISK, har besökt många platser i södra Frankrike men inget har berört som Rians!
Desirée Ivares Osmark, Stockholm

Foto på webbplatsen: Victoria Garney, Johan Näsström

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan gör du genom att fylla i formuläret på denna sida.

Kontaktuppgifter:
Victoria & Mikael Garney
2, Traverse Centrale
83560 Rians

Bergsgatan 8
972 42 Luleå

Tel: +46 (0)70 655 00 47
E-post: info@maisongarney.com

Följ oss på Facebook