Maison Garney

10

nov

Våra gästers semesteralbum 2015

Säsongen är över och vi vill tacka för en helt fantastisk start. Huset blev så gott som fullbokat och vi har fått en massa fina mail och bilder från nöjda gäster. Tack alla!

Feedback från våra gäster:

”Vi är hemma igen och allt har gått jättebra. Och så bra information om allting som vi fick av dig/er har jag nog aldrig varit med om. Städerskan M.. (som jag borde komma ihåg namnet på) hade fixat en jättefin påse med mat, tack! Det uppskattades 😉 Ja, vi har haft en fantastisk vecka med härligt väder, mycket god mat och många vinbesök där vi bland annat var på Vignelaure – vi blev väldigt väl mottagna av Sigge :) kul! Och inte minst;  Grattis till ett underbart hus, det har ni gjort bra!!!”
 
”Vi har haft två fantastiska veckor i huset och dess omgivningar med många spännande utflykter. Vi kommer gärna tillbaka någon gång!”
 
”Fantastique, vilket ställe ni har… Vi är helt överväldigade :-) och t.o..m vin i kylen. Tack snälla ni, det var precis vad vi behövde. Nu sitter vi runt stora bordet och skålar i vinet i njuter. Au revoir et merci beaucoup <3”
 
”Bon apres-midi! Vilket underbart hus ni äger! Fantastiskt att vara här. Rosévinet satt som en smäck efter en färd från Nice via Grasse.”
 
”Allt har varit fantastisk, från vädret till utflykterna och avkopplingen på terassen i detta otroligt fina hus. Tackar sååå mycket från oss för denna gång!”
 
”Resan blev så toppen som den bara kunde bli. Huset var underbart. Vi funderade om det fanns något att ha synpunkter på, d.v.s. något att förbättra men kom i princip inte på någonting. En större kaffebryggare kanske! Vignelaure var trevligt och så goda viner vi fick prova. Vi handlade friskt och fick på köpet en magnumflaska rosé :-) Tusen tack!”
 

Av admin|Okategoriserade|Inga kommentarer

Lämna en kommentar