1y63lcxd5swcyk48jmz6nel1y9xn1qcub8ol1u3uo (1)

26

aug

Maison Garney flyttar!

I september 2017 kommer Maison Garney att flytta en liten bit.. närmare bestämt en sväng till höger och 30 meter bort. ”Nya Maison Garney” är också ett byhus, det är större än det befintliga Maison Garney och istället för en fantastisk terrass har huset en stor och charmig provensalsk innergård med matplats under akaciaträdet, pool 4 x 4 kvm (pool fr.o.m. maj 2018) och sommarrum/lounge för aperitifen eller eftermiddagsluren.

Uthyrningshuset är ca 170 kvm, på bottenvåningen ett stort lantkök i direkt anslutning till innergården, men även matrum, vardagsrum och en toalett. En trappa upp finns 3 stora sovrum, varje rum är mellan 20-25 kvm/ och kommer att rymma upp till 4 personer (dubbelsäng och bäddsoffa). Det kommer även att finnas en bäddsoffa i vardagsrummet och för riktigt stora sällskap finns även möjlighet till extrasängar. Nya Maison Garney har en historia som gammal närbutik i Rians. Vi kommer självklart att behålla denna känsla och även försöka ta med oss charmen och inredningen från befintliga Maison Garney!

Vi kommer själva att husera i en lägenhet på 3:e våningen. Vår ingång är från innergården men separerad från övriga huset. När vi hyr ut har våra hyresgäster egen tillgång till matplats, pool och sommarrum/lounge på gården.

Huset kommer att renoveras och fräschas upp under hösten 2017 och kommer att stå klart för uthyrning från januari 2018. Vi själva och storpudeln Sookie kommer att finnas på plats hela säsongen 2018.

Bilder och mer information kommer att läggas upp löpande!

Varmt välkomna!

Victoria och Micke

Av admin|Okategoriserade|2 kommentarer

Kommentarer

  1. Lisbeth Engelmark
    augusti 27th, 2017

    Jag vill veta mer om lediga veckor juni 2018

  2. admin
    augusti 27th, 2017

    Hej Lisbeth! Du hittar mer information om lediga veckor och priser här: http://maisongarney.com/semesterbostad/priser-kalender/ Du är varmt välkommen, ring 070-655 00 47 eller skicka epost till info@maisongarney.com om du vill veta mer! Varma hälsningar, Victoria

Lämna en kommentar