Terrass före

21

maj

Före och efter!

Nu törs vi bjuda på några bilder som visar hur huset faktiskt såg ut från början (ja erkänner, vi ville inte avskräcka någon och höll inne med de värsta bilderna…).

När vi i juni 2014 tittade på huset för första gången hade det tomt i åtta år och de enda som hade bott i huset var några kattfamiljer. De hade det bra där, de gick in genom kattöppningen i ytterdörren och huserade bland reklamblad och annat skrot. Vissa avslöjande spår visade även på att det kan ha bott en och annan hund i huset. Det ryktas om att den förra ägaren använde vissa rum som ”rastgård”.

Ja, vad säger man? Det luktade inte gott (om man uttrycker det blygsamt). Men det var inte bara det som hade kunnat få oss att backa. Ett innertak hade rasat, klinker hade frusit sönder, målarfärg hade spruckit och fläckar skvallrade om en och annan vattenskada. Men trots allt detta fanns det potential. Och så här såg resan ut:

Av admin|Minnen, Renovering|3 kommentarer

Kommentarer

 1. Ingela
  maj 21st, 2015

  Helt unbelive, vad fint ni gjort, måste nog komma å bo där

 2. Camilla
  maj 23rd, 2015

  Vilket otroligt resultat! På den korta tid med så mycket arbete. Kul med alla före och efterbilder. ☺ Väldigt imponerad.

 3. Linda Lindblad
  augusti 5th, 2015

  Oj vilket jobb ni gjort! Superfint!

Lämna en kommentar